Winter in Klein-Brabant

 

Kerstmis Klein-BrabantDe winter is in aantocht. Kerstmarkten en winterevenementen zijn in volle voorbereiding en komen eraan. Ook in Klein-Brabant kent men de gezelligheid van Kerst en eindejaar.

Op de verschillende kerstmarkten kan je genieten van de warme kerstsfeer. Een glaasje glühwein voor de ouders en een tas warme choco voor de kinderen.
Een overzicht van de verschillende kerstmarkten en -activiteiten vind je terug op de gemeentelijke websites:
Bornem  –  Puurs  –  Winter Van Puurs  –  Sint-Amands

 

kerstgeschenk streekmand

Mooie geschenkmanden met producten uit Klein-Brabant kan je kopen in ons infokantoor “Het Landhuis”, Boomstraat 1, Bornem. Wij zijn geopend van maandag tot vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. Let op: gesloten tussen Kerst en Nieuwjaar.

Een aantal manden van verschillende prijsklassen zijn meestal in voorraad.De manden worden echter ook op jouw maat samengesteld en mooi verpakt. Tijdig bestellen. Alle info in het kantoor, via mail of telefoon: contacteer ons.

 


Koud, maar droog buiten?
Het ideale weer voor een winterwandeling in één van de natuurgebieden van Klein-Brabant. Kleed je warm aan en ga op stap langs de knooppunten. Je kan zelf een route uitstippelen of je kan gebruik maken van één van onze themaroutes. Je vindt de themaroutes op deze website. De meeste kan je gratis downloaden of je kan een folder afhalen op het infokantoor.