Spektakel-musical 40-45


Studio 100 komt naar Klein-Brabant!

 

Na het overdonderend succes van de spektakel-musical 14-18, komt Studio 100 nu met een opvolger: de spektakel-musical 40-45.

Deze spektakel-musical 40-45 belooft zo spectaculair te worden als zijn voorganger en zal het verhaal vertellen van het verzet in Vlaanderen tijdens de Tweede Wereldoorlog.

 

Combineer je avondje uit met een bezoek aan klein-Brabant en beleef een onvergetelijke dag in het Land van Stille Waters. 

 Toerisme Klein-Brabant – Scheldeland kan je een waaier aan bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes aanbieden. Denken we hierbij aan oa. een bezoek aan Fort Liezele, Fort Bornem of  Fort Breendonk. Allemaal toeristische parels die perfect te combineren zijn met een voorstelling van de Musical 40-45.

Ontdek hier het volledige aanbod en stel zelf je programma op maat samen. 

 

Wil je je dag helemaal in het teken van “40-45” zetten? Geniet dan van een “40-45 menu” aangeboden door deze horecazaken:

Brasserie Vrededaal, Puurs

Hof Van Coolhem, Puurs

Hof ter Zielbeek, Puurs

Bistro Lara Louisa, Sint-Amands

De details vind je als je doorklikt naar de horecazaak.

 

Heb je na het lezen van al deze ideetjes zin gekregen om wat langer in Klein-Brabant te vertoeven, dan verwelkomen onze logiesuitbaters  jullie graag met een warm onthaal.

 

Voor aankoop van tickets verwijzen we je graag door naar  https://40-45.live/ 

Veel kijkplezier en een fijn verblijf in Klein-Brabant!

 

⇒EXTRA VOORDEEL⇐

Wist je dat je Studio 100 ticket recht geeft op 2€ korting bij een bezoek aan Fort Liezele ?