Fotowandelzoektocht voor families

Wandelen

2890

Puurs-Sint-Amands

Sint-Amands

Fotowandelzoektocht voor families
AFSTAND:
3,6 KM
RELIEF:
  • Vlak
TYPE:
Gezinsvriendelijk
PRIJS:
9 euro
BESCHRIJVING:

Te koop in infokantoor ‘Het Landhuis’, infopunt ‘Glazen Huis’, Vrijetijdsloket Puurs-Sint-Amands en Brasserie Vrededaal

De Vrededaalzoektocht loopt van 20 juni tot en met 4 oktober 2020 en is een echte familiezoektocht. Tijdens de zoektocht krijg je 36 foto’s voorgeschoteld die je moet vinden tijdens een wandeling langs een opgegeven parcours. Bij elke foto hoort een eenvoudige vraag. De vragen zijn oplosbaar voor iedereen.

Deze zoektocht is aan zijn zesde editie toe en is een initiatief van Groep V. De opbrengst gaat integraal naar de werking van dorpshuis Vrededaal in Kalfort. Dit jaar ligt de focus op het landelijke Sint-Amands, deelgemeente van Puurs-Sint-Amands. Dit dorp aan de Schelde heeft een rijke geschiedenis en is vandaag zeker gekend voor de Sint-Amanduskerk uit de 17de eeuw en dichter Emile Verhaeren. Op een warme zomeravond is het altijd gezellig vertoeven aan de Kaai met zicht over de Schelde! De start van de zoektocht is voorzien aan de sporthal in Sint-Amands.

De antwoordbladen moeten voor 7 oktober binnengebracht worden bij Erik Mertens, Kleine Amer 38, Puurs-Sint-Amands. De prijsuitreiking vindt plaats op zondag 8 november 2020 om 10 uur in dorpshuis Vrededaal, L. Van Kerckhovenstraat 1, Puurs-Sint-Amands. Alle deelnemers die hun formulier binnenbrengen, krijgen een mooie prijs

Organisatie zoektocht: Erik Mertens en Anne Vanachter
Controle: Eddy Schollaert en Ann Coen

© Toerisme Scheldeland – Mie De Backer