Wat er gebeurde terwijl de mussen de polka dansten

 Theatervoorstelling, Theater

Een spannend avontuur voor kinderen, een nachtmerrie voor ouders… Een meisje wacht na schooltijd op haar moeder. Die is te laat. Dat kan gebeuren. Maar het wachten duurt wel lang. Het meisje praat over zichzelf en over de wereld rondom haar. Haar hoofd zit vol hersens, vol vragen en vol verhalen . Schippers&VanGucht (NL) maken voorstellingen voor alle leeftijden. Ongewone ...
Een spannend avontuur voor kinderen, een nachtmerrie voor ouders… Een meisje wacht na schooltijd op haar moeder. Die is te laat. Dat kan gebeuren. Maar het wachten duurt wel lang. Het meisje praat over zichzelf en over de wereld rondom haar. Haar hoofd zit vol hersens, vol vragen en vol verhalen . Schippers&VanGucht (NL) maken voorstellingen voor alle leeftijden. Ongewone publieksopstellingen zorgen voor een intieme ontmoeting die het hart raakt. Met ogenschijnlijk kleine, voor iedereen ...

Een spannend avontuur voor kinderen, een nachtmerrie voor ouders…

Een meisje wacht na schooltijd op haar moeder. Die is te laat. Dat kan gebeuren. Maar het wachten duurt wel lang. Het meisje praat over zichzelf en over de wereld rondom haar. Haar hoofd zit vol hersens, vol vragen en vol verhalen.

Schippers&VanGucht (NL) maken voorstellingen voor alle leeftijden. Ongewone publieksopstellingen zorgen voor een intieme ontmoeting die het hart raakt. Met ogenschijnlijk kleine, voor iedereen herkenbare, verhalen snijden ze grote thema’s aan.

Spel: Janne Desmet.

In de pers:

'Tot die unieke enscenering zich laat voelen en regen de theaterzaal binnensijpelt, met de boom die water huilt en het podium in een grote plas verandert – tot alle grenzen tussen stand-up en theater, tussen de krijtlijnen die volwassenen voor hun kinderen uittekenen en het kinderlijke spel dat het overneemt worden weggevaagd.' (De Morgen)

'Regisseur Jellie Schippers en ontwerpster Myriam Van Gucht claimen onze sympathie voor dit losgeslagen mini-projectiel. In één beweging zingen ze ook de lof van de vindingrijkheid. Verwacht niet het onverwachte, zoek het zelf op: onze verbeelding laat ons nooit in de steek.' (De Standaard)

'Wat er gebeurde… is allerminst betuttelend en slaat het meest aan bij het publiek wanneer het meisje stevig durft te rebelleren, zoals bij het opeten van de blauwe krijtjes of het wegmoffelen van een platte banaan in haar nog propere handdoek.' (Cobra.be)

Lees zeker ook eens de recente recensie onderaan!

Een samenwerking met CC de Kollebloem en GC de Nestel.

Voor iedereen vanaf 8 jaar.

www.schippersenvangucht.com


Info


Leeftijd

Gezinnen
Kinderen vanaf 6 jaar (6+)

Wanneer

zaterdag 28 oktober 2017van 14:30 tot 15:40

Prijs

€12

  Abotarief 17/18: € 10,00 | Vriendenpas 17/18: € 10,00 | -19 tarief: € 6,00

Waar

GC De Nestel
19c, Buisstraat
2890, Sint-Amands