Concertreeks "Le Carnaval des Animaux" met Cecilia's Symphonic Band

 Concert, Klassieke muziek

Cecilia’s Symphonic Band, het harmonieorkest van d’Harmonie vzw, nodigt je uit op haar concertreeks van 1 en 2 juni in het Gemeenschapscentrum De Nestel te Puurs-Sint-Amands. De muzikale leiding is in handen van dirigent Leen Van Damme. Op het programma staat ondermeer het legendarische "Le Carnaval des Animaux" uit 1886 van de Franse componist Camille Saint-Saëns. Deze schitterende "Fantaisie ...
Cecilia’s Symphonic Band, het harmonieorkest van d’Harmonie vzw, nodigt je uit op haar concertreeks van 1 en 2 juni in het Gemeenschapscentrum De Nestel te Puurs-Sint-Amands.
De muzikale leiding is in handen van dirigent Leen Van Damme.
Op het programma staat ondermeer het legendarische "Le Carnaval des Animaux" uit 1886 van de Franse componist Camille Saint-Saëns. Deze schitterende "Fantaisie Zoölogique" is een 14-delige compositie die gaat over een reeks dieren. Saint-Saëns is erin geslaagd om zijn beesten op een zeer treffende en vaak satirische wijze weer te geven.
Maar ook de dino’s van Jurassic Park, Tom and Jerry en de Pink Panter zijn van de partij. Starten doet het orkest met de prachtige "Fledermaus Ouvertüre" van Johann Strauss Jr.
Neem dus plaats en ga met ons mee op muzikale ontdekkingsreis naar de wondere wereld van de dieren... Het belooft alvast een waar, muzikaal spektakel te worden!
Een toegangskaartje voor dit zeer gevarieerde concert kost 14 € in voorverkoop en 17 € aan de kassa. Kinderen tot 12 jaar hebben toegang aan het verminderde tarief van 7 €. Je kan je opnieuw eens extra laten verwennen met onze speciale VIP-formule aan 33 € (mits reservatie): je wordt bij aankomst verwelkomd in de VIP-lounge met warme en koude hapjes en een glaasje bubbels. Je krijgt bovendien de beste plaats en tijdens de pauze kan je rustig een drankje nuttigen, samen met de artiesten en muzikanten.
Reserveer tijdig je tickets via de knop “ticketinformatie - tickets bestellen”, www.dharmonie-vzw.be of tickets@dharmonie-vzw.be. De ticketverkoop start vanaf 1 april.
Wens je ons wervelende orkest aan het werk te horen en te zien? Aarzel dan niet en reserveer je tickets. De muzikanten hebben er alvast zin in en kijken uit naar je komst!
Met vriendelijke, muzikale groeten,
d'Harmonie vzw Sint-Amands - Cecilia's Symphonic Band

Bron: UiTinVlaanderen.be


Info


Wanneer

za 1 juni 2019 van 20:00 tot 23:00 zo 2 juni 2019 van 15:00 tot 18:00

Prijs

€14

  Basistarief: 14,00 €; Kinderen: 7,00 €; VIP arrangement: 33,00 €

Waar

GC De Nestel
19, Buisstraat
2890, Sint-Amands

Organisatie

d'Harmonie vzw Sint-Amands

E-mail

info@dharmonie-vzw.be

Website