Workshop: lekkere lunch- en brooddoosgerechten

 Cursus of workshop

Ben jij soms ook uitgekeken op een gewone boterham? Zitten er bij jou ook steevast boterhammen in de lunchdoos? Dan is het hoog tijd voor verandering. Salades, wraps, omeletten en nog zo veel meer zorgen voor een creatieve lunch op school of op het werk. Zitten er bij jou ook steevast boterhammen in de lunchdoos? Dan is het hoog tijd voor verandering. Salades, wraps, omeletten en nog zo veel ...
Ben jij soms ook uitgekeken op een gewone boterham? Zitten er bij jou ook steevast boterhammen in de lunchdoos? Dan is het hoog tijd voor verandering. Salades, wraps, omeletten en nog zo veel meer zorgen voor een creatieve lunch op school of op het werk.

Zitten er bij jou ook steevast boterhammen in de lunchdoos? Dan is het hoog tijd voor verandering. Salades, wraps, omeletten en nog zo veel meer zorgen voor een creatieve lunch op school of op het werk. Ben je ook op zoek naar zo een gezonde lunchgerechten? Kom dan zeker naar onze lesavond op donderdag 19 april 2018. Chris Van Eycken demonstreert ons enkele lekkere en snelle receptjes. Deze gezonde lunchrecepten zijn ook makkelijk mee te geven in de brooddoos van jullie kinderen of mee te nemen naar je werk! Afspraak dus op donderdag 19 april 2018 om 20 uur In het Parochiecentrum, J. Van Droogenbroeckstraat --> Bereikbaar via Kerkhofdries en Buisstraat (volg de wegwijzers) Inschrijven kan via mail aan: gezinsbond.sintamands@gmail.com (uiterlijk 12 april 2018) - met vermelding van uw naam en lidnummer. Deelname in de onkosten + drankje: € 7.00 – leden Gezinsbond betalen € 5.00. Betalen kan ter plaatse. Inschrijven kan via mail aan: gezinsbond.sintamands@gmail.com (uiterlijk 12 april 2018) - met vermelding van uw naam en lidnummer.

Info


Leeftijd

Volwassenen (18+)

Wanneer

do 19/04/18 van 20:00 tot 21:30

Prijs

€7

   Deelname in de onkosten + drankje: € 7.00 – leden Gezinsbond betalen € 5.00. Betalen kan ter plaatse.

Waar

Parochiecentrum
28A, J. Van Droogenbroeckstraat
2890, Sint-Amands

Organisatie

Gezinsbond Sint-Amands-Mariekerke

Telefoon

052/33 57 83

E-mail

janssens.vandenbossche@skynet.be

Website