Workshop hapjes

 Cursus of workshop

Hapjes: - Gamba’s met look & chili - Tartaar van zalm, zure room, komkommer & dille - Opgevulde aardappel met vismousse - Minibrochette van kip, yoghurt & munt - Lamsballetjes, mango-chili dip - Wrap met gelakte eendenborst en gekarameliseerde appel Dranken tijdens de workshop zijn inbegrepen: - Frisdrank - witte wijn - rode wijn Maandag 6 november om 13 u. – 16.30 u. Prijs per persoon: € 30 ...
Hapjes:
- Gamba’s met look & chili
- Tartaar van zalm, zure room, komkommer & dille
- Opgevulde aardappel met vismousse
- Minibrochette van kip, yoghurt & munt
- Lamsballetjes, mango-chili dip
- Wrap met gelakte eendenborst en gekarameliseerde appel
Dranken tijdens de workshop zijn inbegrepen:
- Frisdrank
- witte wijn
- rode wijn
Maandag 6 november om 13 u. – 16.30 u.
Prijs per persoon: € 30
Locatie: Buisstraat 19c 2890 Sint-Amands
De workshop start om 13 u. en einde is voorzien rond 16.30 u. De inschrijving is pas voldaan
wanneer het bedrag van € 30 is overgeschreven op rekeningnummer BE64 9730 7830 9952 met vermelding 'Hapjes'. Graag voor of na de inschrijving nog even bevestigen op ellen@kok-er-ellen.be of via 0476 66 24 36 zodat we een correct verloop kunnen garanderen. Er zijn geen extra kosten meer voor de deelnemers.
Huur van de keuken, zaal, ingrediënten en dranken zijn inbegrepen in de prijs.
Locatie: GC de Nestel, Buisstraat 19c, 2890 Sint-Amands

Bron: UiTinVlaanderen.be


Info


Wanneer

maandag 6 november 2017 van 00:00 tot 23:59

Prijs

€30

  Basistarief: 30,00 €

Waar

GC de Nestel
19c, Buisstraat
2890, Sint-Amands

Organisatie

kok-er-ellen

Telefoon

0476662436

E-mail

ellen@kok-er-ellen.be