Emile Verhaerenmuseum

 Poezie, Tentoonstelling

Het museum is volledig gewijd aan de Franstalige Vlaamse dichter en kunstcriticus Emile Verhaeren (1855-1916). Met de spelkoffer in de hand, reis je langs de woelige waters van de Schelde, op zoek naar het graf van Emile Verhaeren. In het museum krijg je een ontdekkingsboekje met opdrachten en raadsels of kan je prenten inkleuren. Leuke manier om de mysterieuze dichter te leren kennen!
Spelkoffer (voor scholen)
Ben je tussen 10 en 12 jaar oud?
Kom dan vliegensvlug onze gloednieuwe en reuzespannende spelkoffer ontdekken! Samen met je vrienden, broers en zussen of met je klasgenoten ga je op tocht langs de woeste waters van de Schelde op zoek naar de mysterieuze dichter die begraven ligt aan de oever van de rivier in Sint-Amands.

Verhaeren Speurtochtenboekje:
Ben je tussen 10 en 12 jaar oud? Kom dan vliegensvlug ons reuzespannende Speurtochtenboekje ontdekken! Samen met je vrienden, broers en zussen of met je klasgenoten ga je op zoektocht doorheen het museum en het dorp van Sint-Amands op zoek naar de mysterieuze dichter die begraven ligt aan de oever van de rivier in Sint-Amands.

Bron: UiTinVlaanderen.be


Info


Leeftijd

Kinderen vanaf 6 jaar (6+)

Wanneer

Op afspraak

Prijs

-

Waar

Emile Verhaerenmuseum
71, Emile Verhaerenstraat
2890, Sint-Amands

Organisatie

Emile Verhaerenmuseum

Telefoon

+32 52 336861

E-mail

verhaerenmuseum@skynet.be

Website