Belpop Bonanza fietsroute

Fietsen

Bornem

Puurs-Sint-Amands

Niet te missen toppers

Klein-Brabant - Scheldeland

Belpop Bonanza fietsroute
AFSTAND:
54 KM
RELIEF:
  • Vlak
TYPE:
Thematocht
STARTPLAATS:
Toerisme Klein-Brabant - Scheldeland
Regionaal infokantoor Het Landhuis
Boomstraat 1
2880 Bornem

Infopunt Glazen Huis
Kaai
2890 Puurs-Sint-Amands

Fort Liezele
Fortbaan 2
2870 Liezele (Puurs-Sint-Amands)
Plan je reis via NMBS
BESCHRIJVING:

Kris De Bruyne, The Paranoiacs, B-Tunes, Erik & Sanne, Duvelblues…de muzikale Belpop-geschiedenis van Klein-Brabant is groot en bijzonder. Hoog tijd om die in kaart te brengen.

De Belpop Bonanza routes zijn uitgestippeld door dé vakmannen bij uitstek: Jan Delvaux en Jimmy Dewit (DJ Bobby Ewing), twee olijke muziekfreaks met een specialisatie in Belgische popmuziek. Zij nemen je mee langs 15 plekken waar ze tekst en uitleg geven bij de mooiste verhalen in onze streek. Op verschillende locaties hangt een bordje met een QR-code. Achter elk van die codes wacht een mooi verhaal in woord en beeld. Alles wat je nodig hebt, zijn een fiets en een smartphone.

Dus, waar wacht je op? Spring de fiets op en maak een muzikale route doorheen Klein-Brabant! Het routeplan kan je gratis downloaden op onze website of afhalen bij het Vrijetijdsloket van Puurs-Sint-Amands, CC Ter Dilft, het gemeentehuis in Bornem, de sportdienst in Bornem, de bibliotheek in Bornem, infopunt Glazen Huis, infopunt Fort Liezele en regionaal infokantoor Het Landhuis.